top of page

Maak een afspraak

Healing Circle gelooft niet in quick fixes. Om duurzame heling te bewerkstelligen zijn er in elk geval 7 sessies nodig. Oude patronen doorbreken, energetische blokkades in je lijf opheffen, veranderingen aanbrengen in leefstijl, daar heb je een goede therapeut bij nodig, die je bij de hand neemt en je  liefdevol bijstaat en coacht in jouw helingsproces.

Marianne Grammata is zo'n therapeut.
"Ik vind het erg belangrijk dat er een klik is. Maak daarom eerst een kennismakingsafspraak met een behandeling waar jij het meest nieuwsgierig naar bent. Ik neem ruim de tijd voor het onderzoeken van jouw hulpvraag of klacht, daarna geeft ik je een energetische behandeling en afsluitend krijg je een tip mee naar huis om je transformatie proces in te zetten.


Proeft de kennismaking naar meer? Boek dan een Healing Traject van 7 sessies.
In 7 weken kan je echt duurzame transformatie bewerkstelligen. Dat is een investering in jezelf!

 

Hieronder vindt je de verschillende behandelingen die ik aanbied. Je kan online boeken maar je kan ook contact opnemen om een afspraak te maken. Je kan de behandeling vooraf betalen via de site, maar als je liever contant betaald in de praktijk is dat ook mogelijk.

 

Voor alle behandelingen krijg je een digitale factuur, per email, met daarop de AGB codes die zorgverzekeraars vereisen voor mogelijke gedeeltelijke vergoeding.

BINNENKORT
TE BOEKEN

INTRODUCEER EEN VRIEND(IN)

En ontvang alletwee


25,- KORTING

op een kennismaking / healing sessie

Geef beiden vooraf aan via wie je bij Healing Circle terecht
bent gekomen. Dan wordt de korting op je factuur verrekend.

bottom of page