top of page

"Ik wil de mensen beter maken."

Dat vertelde ik toen ik jong was. Ik wilde dokter worden in arme landen om hulp te bieden die echt toe doet, om de wereld wat mooier te maken. Ja, arts zonder grenzen, dat was mijn droom!

 

Ik groeide op in Athene in Griekenland. Ik ging daar naar een Frans- Internationale school. Daar kwam ik al vroeg in aanraking met verschillende culturen. Het werd mijn tweede natuur om te anticiperen op wat de ander voelt, denkt en wilt en dat vervolgens te geven. Dat dat een kracht en een valkuil tegelijk is weet ik nu. Ik deed wat er van me verwacht werd, was een goede leerling, maar luisterde steeds minder naar mezelf...

Met grenzeloos veel liefde, passie en toewijding heb ik mijn geneeskunde studie in Nederlnd volbracht. Een droom werd werkelijkheid tijdens mijn stage in Bolivia. Als anesthesist in opleiding bracht ik uren door met patiënten die doodsbang waren voor de narcose. In de avonduren luisterde ik naar ze, stelde ze gerust en gaf ze letterlijk een helpende hand. Dat gaf me voldoening! Daar was ik dokter voor geworden. Met die gedrevenheid heb ik jaren lang als arts in het ziekenhuis en in een huisarts praktijk gewerkt.

 

Naast de reguliere geneeskunde werd mijn interesse in de holistische benadering van de mens werd steeds groter. In de loop der jaren heb ik me verdiept in de oosterse geneeskunde en in energetisch werk. Gedurende mijn loopbaan, werd ik steeds meer overtuigd van preventie naast curatie; van echt luisteren naast voorschrijven, van aanraking naast onderzoek.

Als niet praktiserend arts en holistisch therapeut ben ik overtuigd van de kracht van beide werelden. Mijn innerlijk streven om de reguliere en complementaire geneeskunde bij elkaar te brengen heeft geleid tot de oprichting van mijn Praktijk voor Natuurgeneeskunde in Amstelveen; Healing Circle.
Ik ontmoet je daar graag.

Drs. Marianne Grammata
 

Natuurgeneeskundige praktijk Healing Circle heeft een holistische benadering

Contact

Healing Circle

Asserring 77
1187 SM Amstelveen

020 2611519

Energetsisch TherapeutDrs. Marianne Grammata

Healing Circle in de praktijk

In mijn praktijk Healing Circle neem ik je mee op reis.
Jouw hulpvraag vormt de rode draad gedurende 7 sessies waarin ik je help je zelfhelend vermorgen te activeren. Je kan zoveel meer dan je denk! In een healing traject van 7 weken behandel ik je niet alleen in mijn praktijk, maar geef ik je ook opdrachtjes en oefeningen mee naar huis. Deze oefeningen zijn gebaseerd op de oosterse elementenleer. Door middel van holistische kennis over de 5 elementen die een ieder van ons bezit, gaan we op zoek naar jouw essentie. Je zal belemmerende overtuigingen, diepe emoties, hardnekkige gedachten tegenkomen; maar vooral je ware zelf!

 

Ik help jou om jezelf te leren vinden.

Ik help jou op weg naar het versterken van je zelf helende vermogen!

Dit doe ik door middel van de kracht van aanraking. Ik gebruik hiervoor verschillende methodes waardoor je gedachten, emoties en fysieke sensaties leert voelen. Wat is van jou en wat is van de ander ?

Ervaar je fysiek lichaam, wat vindt er werkelijk in JOU plaats?

Ik gebruik hiervoor verschillende methodes:

Reiki Healing, Energetische Massage, Klankschaal massage, Reflexzone Therapie, Cranio Sacrale Therapie en Voedings Coaching. Uitgebreide uitleg over deze methodes vind je op de homepage.

bottom of page